Reproducties

Twee Een aantal kunstwerken van Hans Baakman zijn in een gelimiteerde oplage uitgebracht. Van de schilderijen die hier staan afgebeeld zijn nog reproducties verkrijgbaar.

certificaat van echtheid

De nieuwste serie reproducties die is uitgebracht, betreft een schilderij van de Alfa Romeo 8C Spider, met op de achtergrond de voorloper van deze fraaie auto, de 2900B Spider uit 1937. Voor het eerst zijn de reproducties nu als Certified Art Giclée™ uitgebracht. Verkrijgbaar op canvas en fine-art papier.

Binnenkort (naar verwachting september 2011) verschijnt er een nieuwe serie reproducties van de Alfa Romeo 4C, met op de achtergrond zijn historische voorvader; de 33 Stradale.

Certified Art Giclée™

Certified Art GlicéeHet Certified Art Giclée™ kwaliteit keurmerk is dé Europese standaard voor originele gelimiteerde Giclée kunstdruk edities. Het Certified Art Giclée™ logo garandeert consumenten, kunstenaars, galeries en musea de allerhoogste kwaliteit en een lange levensduur van de desbetreffende Giclée’s en zijn altijd voorzien van een certificaat van echtheid. De houdbaarheid van een Certified Art Giclée™ ligt tussen de 80 en 300 jaar, afhankelijk van de licht omstandigheden.

Posters

Naast de hoogwaardige reproducties op museum kwaliteit papier of canvas, zijn er ook voordeligere prints verkrijgbaar. De posters zijn mooie prints op 180 grams papier. Voordelige manier om een reproductie van het kunstwerk aan de muur te hebben. Verkrijgbaar in A2 of A3 formaat en inclusief een aluminium wissellijst.

Verkrijgbare reproducties

Van onderstaande kunstwerken zijn nog reproducties verkrijgbaar:
– Alfa Romeo 4C
– Alfa Romeo 8C Spider

– Alfa Romeo Giulietta
– Alfa Romeo Giulietta (wit)
– Alfa Romeo 156 GTA
– Ferrari Enzo
– Ferrari 250 GTO
– Renault F1, met Fernando Alonso

UA-2774531-7