Schilderij Alfa Romeo Giulietta


In 2010 vierde Alfa Romeo haar 100 jarig bestaan. Ter ere van dit jubileum maakte de kunstenaar Hans Baakman een schilderij van de nieuwe Alfa Romeo Giuletta. In de jaren 50 van de vorige eeuw bracht Alfa Romeo voor het eerste een model onder de naam Giulietta uit. Later volgden er nog meer prachtige modellen onder deze naam. In 2010 heeft Alfa de naam Giulietta weer nieuw leven ingeblazen. In het schilderij is niet alleen de nieuwe Giulietta afgebeeld, maar ook zijn voorlopers.

Naast exclusieve reproducties in een gelimiteerde oplage zijn er ook posters verkrijgbaar in A3 en A2 formaat.


Naar de winkel >

Overzicht van verkrijgbare reproducties

Tarieven canvas fine art paper poster
Formaat 60 x 90 cm 50 x 70 cm A2 (42 x 59 cm)
Oplage 50 150 500
Certificaat van echtheid? ja ja nee
Genummerd en gesigneerd? ja ja nee
Reproductie op artist’ quality canvas opgespannen op een houten spieraam zwaar Fine Art Papier op 180 grams papier van posterkwaliteit
Prijs per stuk* € 285,- € 65,- € 59,-
Prijs wissellijst n.v.t. € 74,- inclusief

> Artist Canvas, formaat 60 x 90 cm | oplage 25 exemplaren

Certified Art Giclée™, reproductie op zwaar canvas van artist kwaliteit, voorzien van beschermende coating, opgespannen op een houten spieraam. Nog enkele exemplaren verkrijgbaar.

> Fine Art Paper, formaat 50 x 70 cm | oplage 150 exemplaren

Certified Art Giclée™, eventueel met aluminium wissellijst en voorzien van een pass-partout verkrijgbaar. Voorzien van certificaat van echtheid, genummerd en gesigneerd door de kunstenaar.

> Poster van kunstwerk Alfa Romeo Giulietta | formaat A2: (42 x 59 cm)

Reproductie op 180 grams papier van poster kwaliteit. De poster wordt geleverd inclusief een hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van perspex glas. De poster wordt geplakt op een zuurvrije ondergrond, zodat deze mooi strak in de lijst blijft zitten. Voordelig alternatief voor Fine Art’ print. Totale oplage: 500 exemplaren.

*Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

UA-2774531-7