Schilderij Alfa Romeo 8C Spider


Hans Baakman heeft zich voor zijn laatste kunstwerk laten inspireren door de prachtige lijnen van de Alfa Romeo 8C Spider. Op de achtergrond van het 150 bij 100 cm grote schilderij is de voorloper van de 8C Spider te zien, de Alfa Romeo 8C 2900B. Deze auto werd in de dertiger jaren van de vorige eeuw gemaakt. Van het schilderij is een zeer exclusieve serie reproducties uitgebracht. Met een oplage van 31 reproducties op canvas en 50 prints op Fine Art papier zijn de reproducties exclusiever dan de Alfa 8C spider zelf. De 500 8C Spiders die Alfa Romeo gaat maken, zijn allemaal al verkocht. De reproducties zijn nog een stuk exclusiever in een oplage van slechts 31 afdrukken op canvas en ook nog eens een stuk voordeliger.

Het originele kunstwerk zelf is inmiddels verkocht aan een verzamelaar. De reproducties zijn in 3 varianten verkrijgbaar. Wees er snel bij, eerdere series waren in korte tijd uitverkocht. Naast exclusieve reproducties in een gelimiteerde oplage zijn er ook posters verkrijgbaar in A2 formaat.


Naar de winkel >

Overzicht van verkrijgbare reproducties

Tarieven canvas fine art paper poster
Formaat 60 x 90 cm 50 x 70 cm A2 (42 x 59 cm)
Oplage 31 50 500
Certificaat van echtheid? ja ja nee
Genummerd en gesigneerd? ja ja nee
Reproductie op artist’ quality canvas opgespannen op een houten spieraam zwaar Fine Art Papier op 180 grams papier van posterkwaliteit
Prijs per stuk* € 310,- uitverkocht € 59,-
Prijs wissellijst n.v.t. inclusief

> Artist Canvas, formaat 60 x 90 cm | oplage 31 exemplaren

Certified Art Giclée™, reproductie op zwaar canvas van artist kwaliteit, voorzien van beschermende coating, opgespannen op een houten spieraam. Nog enkele exemplaren verkrijgbaar.

> Fine Art Paper, formaat 50 x 70 cm | oplage 50 exemplaren

Oplage is inmiddels uitverkocht. Certified Art Giclée™, eventueel met aluminium wissellijst en voorzien van een pass-partout verkrijgbaar. Voorzien van certificaat van echtheid, genummerd en gesigneerd door de kunstenaar.

> Poster van kunstwerk Alfa Romeo 8C Spider | formaat A2: (42 x 59 cm)

Reproductie op 180 grams papier van poster kwaliteit. De poster wordt geleverd inclusief een hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van perspex glas. De poster wordt geplakt op een zuurvrije ondergrond, zodat deze mooi strak in de lijst blijft zitten. Voordelig alternatief voor Fine Art’ print. Totale oplage: 500 exemplaren.

*Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

UA-2774531-7