Schilderij Alfa Romeo 4C

Kunstwerk Alfa Romeo 4C
Begin dit jaar presenteerde Alfa Romeo een oogverblindend nieuw model op de autoshow van Geneve, de 4C. Afgelopen september stond een licht aangepaste versie van de 4C op de IAA in Frankfurt, dit keer in een grijze kleur.  Het productiemodel wordt in 2013 op de markt verwacht. Van deze Alfa Romeo 4C maakt Hans Baakman alvast een nieuw schilderij. Niet alleen de 4C, maar ook zijn sprituele voorvader de 33 Stradale wordt op doek vastgelegd.

Hier kun je zien hoe het schilderij tot stand is gekomen.

Het originele kunstwerk is ook te koop. Reproducties zijn in 3 varianten verkrijgbaar. Wees er snel bij, vorige oplages waren in korte tijd uitverkocht.


Naar de winkel >

Overzicht van straks verkrijgbare reproducties

Tarieven canvas fine art paper poster
Formaat 60 x 90 cm 50 x 70 cm A2 (42 x 59 cm)
Oplage 50 150 500
Certificaat van echtheid? ja ja nee
Genummerd en gesigneerd? ja ja nee
Reproductie op artist’ quality canvas opgespannen op een houten spieraam
Certified Art Giclée*
zwaar Fine Art Papier
Certified Art Giclée*
op 180 grams papier van posterkwaliteit
Prijs per stuk* € 295,- € 65,-
€ 59,-
Prijs wissellijst n.v.t. € 74,- inclusief

*Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

> Artist Canvas, formaat 60 x 90 cm | gelimiteerde oplage: 50 exemplaren

Reproductie op zwaar canvas van artist kwaliteit, voorzien van beschermende coating, opgespannen op een houten spieraam. De reproductie is genummerd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid, Certified Art Giclée™.

> Fine Art Paper, formaat 50 x 70 cm | gelimiteerde oplage: 150 exemplaren

Reproductie op Fine Art papier, elke reproductie wordt geleverd met een Certified Art Giclée™. Eventueel met aluminium wissellijst en voorzien van een pass-partout verkrijgbaar. Voorzien van certificaat van echtheid, genummerd en gesigneerd door de kunstenaar.

> Poster van kunstwerk Alfa Romeo 4C Spider | formaat A2: (42 x 59 cm)

Reproductie op 180 grams papier van poster kwaliteit. De poster wordt geleverd inclusief een hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van perspex glas. De poster wordt geplakt op een zuurvrije ondergrond, zodat deze mooi strak in de lijst blijft zitten. Voordelig alternatief voor Fine Art’ print. Totale oplage: 500 exemplaren.

UA-2774531-7