Overzicht Kunstwerken

Schilderij Alfa Romeo 8C Spider

Kunstwerk geïnspireerd door de prachtige lijnen van de Alfa Romeo 8C Spider, op de achtergrond de 2900B uit de jaren 30. Van het schilderij is een zeer exclusieve serie reproducties uitgebracht.

lees meer →

Schilderij Alfa Romeo Giulietta

Ter ere van het 100 jarig jubileum van Alfa Romeo maakte Hans Baakman een schilderij van de nieuwe Alfa Romeo Giulietta. Op de achtergrond Giulietta modellen uit de vorige eeuw.

lees meer →

Alfa Romeo 156 GTA airbrush

Kunstwerk Alfa Romeo 156 GTA

Airbrush schilderij van de Alfa Romeo 156 GTA, met zijn voorgangers afgebeeld op de achtergrond. Van dit schilderij is een gelimiteerde serie litho’s (250 exemplaren) uitgebracht.

lees meer →

Schilderij Alfa Romeo 4C

Nieuw! Alfa Romeo 4C

Begin dit jaar presenteerde Alfa Romeo een oogverblindend nieuw model op de autoshow van Geneve, de 4C. Deze Alfa Romeo 4C heeft Hans Baakman op doek vast gelegd. Nu te koop als reproductie.

lees meer →

Alfa Romeo Giulietta (wit)

Alfa Romeo Giulietta, ook in wit

Naast kunstwerk reproducties van de Alfa Romeo Giulietta in Alfa rood, zijn er nu ook poster en Fine Art Print verkrijgbaar van de Giulietta in de kleur wit.
meer →

ansichtkaarten Alfa Romeo

Set exclusieve ansichtkaarten

Set van 2 x 4 ansichtkaarten van Alfa Romeo kunstwerken. De ansichtkaarten zijn gedrukt op zwaar 300 grams papier en zijn luxe afgewerkt.  Gratis verzending.
meer → 

UA-2774531-7